El Salvador Bitcoin

Sinds dinsdag geldt bitcoin als officieel betaalmiddel in El Salvador. Op 7 september van dit jaar gaat de bitcoin wet in El Salvador in.


Uihmtnibxw8aom

El Salvador is het eerste land ter wereld dat de bitcoin omarmt als wettig betaalmiddel.

El salvador bitcoin. Schijnbaar hebben bitcoin-bezitters vandaag hun winst gepakt op de dag dat El Salvador de digitale valuta als wettig betaalmiddel erkent. Iedereen die wil kan vanaf morgen in El Salvador de rekening betalen in Bitcoin. In een land waar internet schaars is kennis over bitcoin zo goed als volledig ontbreekt en volatiliteit van een valuta funest kan zijn voor de kleine ondernemer is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Op El Salvadors eerste dag als pionierende bitcoin-natie keldert het nieuwe wettige betaalmiddel met bijna 19 procent. Het Zuid-Amerikaanse land wordt de eerste natiestaat die Bitcoin accepteert als betaalmiddel. De koers zakte van het hoogtepunt op 52800 binnen no-time tot onder de 43000.

De Centraal-Amerikaanse staat wil zo crypto-investeerders en toeristen lokken. Vanaf dinsdag 7 september is een wet van kracht die van de bitcoin. De 400 bitcoins die Bukele de avond tevoren had gekocht verliezen bijna 35 miljoen euro in waarde onbewogen koopt de 40-jarige president extra bitcoins bij.

Een nobel streven maar hoe denkt de regering de inwoners van het land hierin mee te krijgen. De strijdvaardige president van het land denkt dat de bevolking zal profiteren van. In El Salvador is bitcoin sinds dinsdag een wettig betaalmiddel.

Andere Latijns-Amerikaanse landen willen nu. De afgevaardigden van de Finance Commission of the Legislative Assembly van El Salvador zijn tot een akkoord gekomen. El Salvador gaat veel Bitcoins kopen.

Die hebben momenteel een waarde van zon 175 miljoen euro. Morgen krijgt het kleine El Salvador de wereldwijde primeur. Een nieuw onderzoek toont aan dat de burgers er helemaal niet op zitten te wachten.

El Salvador is het eerste land ter wereld waar cryptomunt bitcoin wordt geaccepteerd als een wettig betaalmiddel. Een daling van 10000 in nog geen twee uur tijd. Dit moet de uitwisseling tussen Bitcoin en de Amerikaanse dollar vergemakkelijken.

In El Salvador kan vanaf vandaag als eerste land ter wereld betaald worden met de cryptomunt bitcoin. Het Centraal-Amerikaanse land staat de cryptomunt vanaf dinsdag toe als wettig betaalmiddel. Ieder bedrijf dat er technisch toe in staat is moet de munt dan ook accepteren.

Ondanks tegenstand van inwoners gelooft de regering dat de cryotomunt een positief effect zal hebben op de economie en de samenleving. Vanaf dat moment moet elke verkoper naast de Amerikaanse dollar ook bitcoin accepteren. Vanaf vandaag is Bitcoin officieel een wettig betaalmiddel in El Salvador.

Als eerste land ter wereld wordt de bitcoin daar een wettig betaalmiddel. Protesten in El Salvador tegen Bitcoin verwacht veel FUD deze week. De koers van Bitcoin is eerder vandaag met 19 gekelderd.

Een prijscrash van ruim 10 én technische problemen met de officiële Chivo Wallet van de overheid hebben het debuut van Bitcoin als wettig betaalmiddel in El Salvador ontsierd. Dat leverde protesten op in het land en een stevige koersdaling van de. Op dinsdag 7 september wordt een wet van kracht in El Salvador die de bitcoin tot wettig betaalmiddel maakt.

Mark van der Haar. El Salvador is het eerste land ter wereld dat Bitcoin als wettig betaalmiddel erkent. Het Bitcoin-spel van El Salvador begint met een prijscrash.

El Salvador heeft maandag 400 bitcoins gekocht voor een bedrag van om en nabij de 20 miljoen dollar. Het land heeft de munt aangenomen als. Volgens de president komt die het volk ten goede omdat deze wet internationale overboekingen met bitcoin stimuleren.

Iedere inwoner die een rekening opent in de bitcoin-portemonnee Chivo van de overheid krijgt 30 dollar aan bitcoin cadeau. Begin juni kondigde president Nayib Bukele aan tijdens een bitcoin. Bitcoin is een wettig betaalmiddel in El Salvador.

Ze zijn het eens over het Bitcoin trust van 150 miljoen. Het Centraal-Amerikaanse land heeft de afgelopen tijd 400 bitcoins ingekocht. Vanaf 7 september zal bitcoin een wettig betaalmiddel worden in El Salvador.

De hele wereld heeft het er over. De wet kan grote invloed hebben op de.


Bitcoin Becoming Legal Tender El Salvador Matters In 2021 Legal Tender Bitcoin Company Bitcoin


Analysis Remittance Firms Slow To Add Bitcoin Despite El Salvador Move In 2021 Living Abroad Sustainable Development Goals 2030 Legal Tender


Survey Finds Most El Salvador Citizens Are Skeptical Of Making Btc Legal Tender In 2021 Best Cryptocurrency Legal Tender Cryptocurrency


Pin On Cryptocurrency Facts


Y8dvp9yf2r6j2m


Dtadu Lxk2aatm


Pin On Crypto News


Find The Best Cryptocurrency Exchanges To Buy Bitcoin In El Salvador Read Our Step By Step Guide And Find The Best Crypto Exch Buy Bitcoin Best Crypto Bitcoin


Pin On Cryptocurrencies


El Salvador Bitcoin I Yasal Ihale Olarak Kabul Eden Ilk Ulke Oldu 2021 Salvador El Salvador Para


El Salvador To Declare Bitcoin As Legal Tender Video Video In 2021 Bitcoin Bitcoin Investing Finance


8bgtxamhygscvm


Pin De Jim Oc En Criptomonedas Elsalvador El Salvador Banco Central Finanzas


Pin On What Bitcoin Did Guests


Pin By Ofertasahora Com On Criptomonedas Elsalvador Blockchain El Salvador


Pin On Top News


El Salvador And Bitcoin An Immersive Guide By Cryptocase


El Salvador Makes Bitcoin A Legal Tender Video In 2021 Bitcoin Cryptocurrency Personal Finance


R6pmwfjyfhymjm

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel